Wil je gewoon eens een aantal verschillende caps uitproberen, dan kan dat met één van onze multipaks. Van alles wat bij elkaar...RANDOM PICKED of netjes gesorteerd in een LEVELPACK.

 

 

artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen) Resultaat:  1 
Montana Level Pack (12stk)
Montana heeft een zorgvuldig ontworpen serie caps op de markt gebracht die "Level Caps" heet.   Het zijn 6 types caps, oplopend van superskinny tot superfat. Om ze goed van elkaar te kunnen onderscheiden hebben de Fatcaps en Skinnycaps een andere vorm en hebben ze elk 3 verschillende kleuren om de gradatie aan te geven.   Licht groen is het fijnst, donker groen het breedst.   LevelPack bevat: Levels 1 tm 6 - van ieder 2 stuks - 12 in totaal.
€ 3,50
Montana Level Pack EXTRA (18stk)
Montana heeft een zorgvuldig ontworpen serie caps op de markt gebracht die "Level Caps" heet.   Het zijn 6 types caps, oplopend van superskinny tot superfat. Om ze goed van elkaar te kunnen onderscheiden hebben de Fatcaps en Skinnycaps een andere vorm en hebben ze elk 3 verschillende kleuren om de gradatie aan te geven.   Licht groen is het fijnst, donker groen het breedst.   LevelPack EXTRA bevat: Levels 1 tm 6 - van ieder 3 stuks - 18 in...
€ 5,00
Random Test Pack - 10 stuks
Begin je net of weet je niet welke cap wat doet? Met dit "Random" pakket kom je er zo achter!
€ 3,00
Random Test Pack - 20 stuks
Begin je net of weet je niet welke cap wat doet? Met dit "Random" pakket kom je er zo achter!
€ 6,00
artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen) Resultaat:  1 

Merken

 
 
 
 
 

Verzendkosten

 
 
 
 
 

ALLE pakketten tot 30kg slechts 5,50. 

Vanaf € 200.- GRATIS verzending!