opc_loader

Over Graffitiwinkel

Wie of wat is Graffitiwinkel.nl?

Graffitiwinkel is een dienst van Muralist ©2010-2019.

De 'Muralist' is gespecialiseerd in grote muur- en reclameschilderingen voor zowel bedrijf, overheid als ook particulier. In de dagelijkse praktijk van het schilderen met spuitbussen op professioneel niveau komt hij met allerlei producten in aanraking die speciaal voor de veeleisende graffiti artist ontwikkeld zijn.

Het zijn deze producten, die na uitgebreid testen hun goedkeuring krijgen en die volgens ons uitsluitend dán goed genoeg zijn om op Graffitiwinkel.nl verkocht te worden. Je vindt hier dus geen troep terug in het assortiment.


Wat is het doel van Graffitiwinkel.nl?

Graffitiwinkel wil voorop lopen met het aanbieden van de beste graffiti-producten, voor de beste prijs. We zijn van mening dat veel graffiti-producten veel te duur worden aangeboden en zijn daarom constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en handelsafspraken om dezelfde producten zo dicht mogelijk bij de bron goedkoper te kunnen inkopen, waardoor we ze ook goedkoper kunnen aanbieden. Verder zoeken we continue naar de mogelijkheid om producten aan te bieden die populair zijn in de graffiti scene, maar die niet of nauwelijks (nog) in Nederland aangeboden worden. We onderhouden daarom ook een vast contact met een aantal zeer actieve graffiti artists om een goed beeld te behouden van `What is HOT & what is NOT`. Heb je tips of wil je graag iets in de winkel voor een strakke prijs?...Stuur dan even een berichtje en we kijken wat we kunnen doen!
 

Waardoor kan het goedkoper?

Bij graffitiwinkel worden alle verpakkingsmaterialen waarmee producten bij ons geleverd worden gerecycled en voor verzending van alle orders weer gebruikt. Als klant bespaar je daarmee aardig wat kosten die niet doorverrekend hoeven te worden in onze productprijzen.... één kartonnen verpakkingsdoos kost tussen de 0,50 en 3,-....Zonder recycling merk je dat dus al snel in de totaalprijs!

We hanteren op dit moment de laagst mogelijke verkoopprijs die haalbaar is voor al onze producten en rekenen in die verkoopprijs geen verzendkosten of betaalkosten van iDeal door. Je betaalt de verzendkosten dus los van de verkoopprijs, want het blijkt dat je als klant uiteindelijk voordeliger uit bent wanneer die kosten niet eerst verrekend worden. Het lijkt daardoor soms alsof je duurder uit bent dan shops die zonder verzendkosten werken, maar de productprijs ligt daar altijd steevast een beetje hoger om dat te compenseren. iDealkosten nemen wij voor oze rekening.

En last but not least: Graffitiwinkel importeert alles zelf als dat even kan. Hoe minder tussenhandel, hoe lager de prijs voor de klant.
 

Het team van Graffitiwinkel.nl

Merken
Verzendkosten

ALLE pakketten tot 30kg slechts 5,50. 

Vanaf € 200.- GRATIS verzending!