Molotow is sinds vele jaren hét merk dat altijd als eerste met de nieuwste snufjes en uitvindingen op het gebied van markers komt. DEUTSCHE GRÜNDLICHKEIT zullen we dan maar zeggen!

 

Ook hier geldt: kwaliteit, gebruiksgemak en vernuft staan voorop. De Molotow Emprty Markers zijn in vele maten verkrijgbaar en je kan ze met elke willekeurige (voor markers geschikte) inkt of verf vullen. Het gepatenteerde pompsysteem van alle Molotow Markers zorgt voor een gegarandeerd goede ink flow en de sterke punten die standaard op de markers zitten zijn geschikt voor gebruik op vele ondergronden en gaan zeer lang mee.

 

Zijn de punten versleten of is de marker leeg?...Dan haal je toch gewoon effe wat nieuwe!......Easy peasy Germaneasy

 

 

 

artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen) Resultaat:  1 
EM311 - Molotow Empty Marker
De EM311 is met 5-8mm het middenmaatje van de Molotow Empty Markers. Standaard uitgerust met een blokpunt van 5mm x 8mm, maar die is ook vervangbaar door een ronde punt van 5mm. 
€ 3,50
EM411 - Molotow Empty Marker
De EM411 heeft een stevige blokpunt van 15mm en is daarmee al één van de grotere Molotow Empty Markers. Deze blokvormige punt is ook vervangbaar door een nog iets grotere T-vormige punt van 20mm.
€ 3,50
EM611 - Molotow Empty Marker
De EM611 is in principe dezelfde marker als de EM411 en heeft dus ook een stevige blokpunt van 15mm. De EM611 heeft echter een grotere inhoud; hij is een stuk langer. De EM411 wordt ook wel vaker gezien als de "pocket version" van de 611. Deze blokvormige punt is net als bij de EM411 ook vervangbaar door een grotere T-vormige punt van 20mm breed.
€ 4,50
EM711 - Molotow Empty Marker
De EM711 is de superbrede Empty Marker van maar liefst  60mm breed. De markerpunt is lang en smal, waardoor hij bijzonder geschikt is voor het aanbrengen van calligrafische letters. Let op: deze marker past niet in brievenbuspakjes en moet daarom in een pakketje verstuurd worden!
€ 6,00
Molotow Empty Dripstick
Dit is de Molotow Dripstick met een borstelpunt van 10mm of 25mm breed. Je kan deze dripper vullen met inkt of (vloeibare) verf naar keuze om er eens lekker uitgebreid mee te gaan drippen en kwijlen. Heeeerlijk spul als je van onverwachte lopers houdt!
€ 3,00
artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen) Resultaat:  1 

Merken

 
 
 
 
 

Verzendkosten

 
 
 
 
 

ALLE pakketten tot 30kg slechts 5,50. 

Vanaf € 200.- GRATIS verzending!