opc_loader

 

 

Graffitiwinkel heeft een uitgebreide collectie markers die gevuld zijn met acrylverf. Tientallen kleuren zijn beschikbaar en de afmetingen lopen uiteen van slechts een dun puntje tot meer dan 2cm breed.

 

Merken & Toepassingen

Alle merken zijn geschikt voor werk op canvas, hout, hardboard, papier, karton en andere gebruikelijke ondergronden voor tekeningen en / of schilderijen. Molotow markers hebben een meer permanente paint dan Uni Posca en zijn daarom ook meer geschikt om toe te passen voor doeleinden in de buitenlucht. Uni Posca is een waterbasis acrylmarker en daarom makkelijker te verwijderen dan de markers van Molotow.

 

Omdat de Uni Posca Markers gevuld zijn met dunnere acryl dan de Molotow Markers, zijn ze niet geschikt voor gebruik op dun papier...het gaat dan bobbelen door het vocht. Uni Posca markers zijn wél uitermate geschikt voor tijdelijke markeringen op glas en ruiten, bijvoorbeeld voor het aanbrengen van reclameleuzen of voordeelprijzen. Met een krabber is de verf eenvoudig te verwijderen op zulke, gladde en harde ondergronden. Molotow paint is zeer sterk hechtend, maar wel te verwijderen met bijvoorbeeld "Graffiti Go!".

 

Beide merken zijn probleemloos met allerlei andere acrylproducten te combineren...uit spuitbus, markers, airbrush of aangebracht met rollers en kwasten.

Merken
Verzendkosten

ALLE pakketten tot 30kg slechts 5,50. 

Vanaf € 200.- GRATIS verzending!