opc_loader

4,00

Molotow is sinds meer dan 25 jaar onbetwist één van de topmerken onder de graffitispuitbussen en de Molotow Premium Can kon daarom ook niet langer ontbreken in het assortiment van Graffitiwinkel. Prachtige kleuren met een superieure dekking...misschien wel de beste acrylaat onder de graffiti cans! Immens populair en van een degelijke Duitse kwaliteit.

Geen 10 verschillende prijzen meer in deze webshop; we houden het makkelijk: Molotow Premium....Net zoals alle andere graffiti cans voor een vaste prijs van 4,00. Da's wél zo voordelig!

De kleuren zoals afgebeeld in de kleurenlijst kunnen op uw beeldscherm enigszins afwijken van de daadwerkelijke kleur van de spuitbus. Graffitiwinkel is niet verantwoordelijk voor de door de producent aangeleverde digitale kleurlijsten en kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kleurverschillen met bestelde producten. Graffitiwinkel heeft geen enkele verantwoordelijkheid m.b.t. eventuele schade of schadeclaims, voortkomend uit spuitactiviteiten met spuitverf die in deze webshop is aangeschaft.

Artikel 1 tot 94 (van de 94 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 94 (van de 94 artikelen). Resultaat:1
Merken
Verzendkosten

ALLE pakketten tot 30kg slechts 5,50. 

Vanaf € 200.- GRATIS verzending!