opc_loader

Bankgegevens Graffitiwinkel: IBAN NL90RABO 0154648639   BIC:  RABONL2U


 

                IDEAL
 

Hoe werkt iDEAL?

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht meteen voor je klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling worden er door Graffitiwinkel geen extra kosten meer in rekening gebracht. 

 

 

                                 OVERMAKEN PER BANK

 

Betalen via overboeken per bank

iDeal doet het even niet? Betaal je liever met een eigenhandige overboeking? Dat kan natuurlijk ook door te kiezen voor "overmaken". Hou er wel rekening mee dat je order pas verwerkt wordt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Orders die met iDeal betaald zijn worden meteen verwerkt.

 

 

 
                 

PAY PAL

 

Hoe werkt PayPal?

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als je eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kun je betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.

Indien gewenst kun je ook een creditcard aan je PayPal rekening koppelen zodat je ook langs die weg bedragen kan overmaken.

 

 

                                 MISTER CASH

 

Wat is Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Belfius, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

 

Merken
Verzendkosten

ALLE pakketten tot 30kg slechts 5,50. 

Vanaf € 200.- GRATIS verzending!